Behandlinger

Et par klienters udtalelser


”Jeg har kendt Liselotte fra en helt anden arbejdssammenhæng. Derfor var jeg spændt på, hvordan jeg ville opleve Liselotte som Body SDS-behandler og mig som klienten. Det er en meget positiv oplevelse. Liselotte er professionel, grundig og passioneret. Passionen kommer blandt andet til udtryk i stor faglig vilje til dygtiggørelse og en ægte interesse for faget. Jeg føler mig meget tryg.”

- Kirsten
”I mit arbejde er jeg afhængig af at kunne mærke mig selv og tage stilling til min krop hele tiden. I de sidste 4 måneder, hvor jeg har været hos Liselotte hver anden uge, er jeg begyndt at bevæge mig hen et sted, hvor jeg i højere og højere grad kan slippe min angst og kontrol. Og jeg begynder at turde trække vejret rigtigt, helt ned i maven. Dét arbejde jeg laver med Liselotte er en nødvendighed for at jeg kan hænge sammen i min hverdag.”

- Julie
”Effekten af Liselottes behandlinger kan bedst beskrives som total afspænding, og min krop nærmest sitrer og summer af energi. Liselotte guider mig professionelt igennem behandlingerne med forklaringer på hvad hun gør og hvorfor.”

- Lisbeth

PERCH LIND - AUT. BODY SDS & TRÆNER

v/ LISELOTTE PERCH LIND
KRONPRINSESSEGADE 20
1306 KØBENHAVN K
Cvr. 39306336

Tlf. 30529030
E-mail: lperchlind@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:15 - 18:00
Onsdag 15:30 - 20:30
Torsdag 09:15 - 19:30
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk