Velkommen


Autoriseret BODY SDS Kropsterapeut og RAB godkendt

Jeg tilbyder Body SDS kropsterapi som autoriseret Body SDS behandler. Det er et dansk holistisk behandlingssystem, videreudviklet og drevet af Bengt V. Andersen. Body SDS . Jeg er uddannet fra den 3-årige uddannelse hos Body SDS i Parken, København. Dertil er jeg autoriseret Body SDS behandler, for løbende at dygtiggøre mig som behandler med relevante overbygningskurser og efteruddannelse, så jeg hele tiden er under relevant supervision og udbygger mine værktøjer som behandler. Dygtiggørelse er også en enestående indgang til hele tiden at bringe min nysgerrighed i spil for at gøre nye vigtige erfaringer som kropsterapeut. Jeg er ligeledes registreret komplementær behandler (RAB), så jeg derved kan give mine klienter tryghed i min sundhedsfaglig viden som kropsterapeut.

I behandlingen arbejder jeg med at frigøre og løsne op for spændinger og blokeringer, fx når kroppen har været under øget uhensigtsmæssig pres ofte over længere tid.
Har du eksempelvis spændinger, smerter eller skader - eller føler du overvældet af stress eller angst, er Body SDS en behandlingsform, der gør brug af pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, akupressur- og zonetryk, som frigiver spændinger i muskulatur og bindevæv (facia). Disse teknikker og greb frigør kroppens spændinger, udrenser og blødgør muskler og bindevæv, hvilket mange klienter oplever som en forløsning, der giver ro og energi.


PERSONLIG BÆREDYGTIGHED
Som behandler er jeg særligt optaget af at kunne møde hver klient, netop der hvor den enkelte klient befinder sig. Et af mine omdrejningspunkter for mine behandlinger er, at arbejde med klientens personlige ressourcer, og få skabt en kontakt til klientens egen kerne, så der skabes en kontakt til at mærke sig selv. Alle har i udgangspunktet store personlige ressourcer, og det fine arbejde med at mærke netop sine egne ressourcer og blive bevidst om, at bruge dem på en hensigtsmæssig måde, der er essentielt. Klienten vil derved være mere på forkant med ikke at overforbruge sine ressourcer unødvendigt. Derved minimeres fysiske og psykiske skader. Det frisætter plads og energi til at udfolde sig, istedet for at afvikle sig selv.


ÅNDEDRÆTTET ER CENTRALT
Vi trækker vejret godt 20.000 gange i døgnet. Så det er tydeligt, at hvis du kan træne dit åndedræt, så du trækker vejret med kvalitet og ikke kvantitet, har det en relativ påvirkning på din sundhed. Det er både søvn, fordøjelse, da et kvalitativt åndedræt er medvirken til at sænke produktionen af stresshormonet kortisol, blot med en lille, men bevidst træningsindsats. Brug dit åndedræt som et fysisk rumfang, der skal bruges netop i kraft af din krops rummelighed.


BEHANDLING
Hos Perch Lind er grundighed og analyse en vigtig første indsigt for en optimal og målrettet behandling. Derfor består første session af grundig analyse og formål med din behandling, hvor samtale, undersøgelse og behandling tager 75 minutter. Efterfølgende behandlinger varer ca. 60 minutter. Du modtager behandlingen primært på briksen iført undertøj eller andet behageligt tøj med et lagen eller tæppe over dig. Ofte vil jeg også give dig et par relevante øvelser, der tager afsæt i dit konkrete behov.

FAGLIG TRYGHED
Jeg har behandlet siden 2017 og siden 2020 behandlet som autoriseret Body SDS behandler, samt RAB godkendt, hvilket vil sige at jeg har en sundhedsfaglig basisviden, der giver dig tryghed i behandlingen. Det betyder at jeg løbende og aktuelt efteruddanner mig med overbygningsforløb, for hele tiden at dygtiggøre mig og holde mig opdateret på ny viden indenfor Body SDS-systemet. Se evt. mine aktuelle efteruddannelser under Om mig.
Body SDS´s liste over autoriserede behandlere
DAKOBEs liste over RAB-godkendte behandlere

ETISKE REGLER
Jeg arbejder naturligvis ud fra Body SDS´s etiske regelsæt.

KLINIK PÅ TO ADRESSER
Vær OBS på at jeg behandler på to adresser hhv.: Jeg elsker udsigt for at få indsigt, således har jeg klinik med eventyrlig udsigt ind i Kongens Have, og Serridslevvej med udsigt ud over Fælledparken.

På Svinkløv Badehotel er jeg så heldig at være behandler af flere perioder, både for gæster og personalet, hvilket også har givet mig en stor og vigtig erfaring.

Ring meget gerne, hvis du vil vide mere for en uforpligtende samtale på mobil:3052 9030

Tirsdage, onsdage og torsdage: Kronprinsessegade 20, 1306 København K.

Fredage efter aftale ved Fælledparken: Serridslevvej 36, 2100 København Ø.


PERCH LIND - AUT. BODY SDS & TRÆNER

v/ LISELOTTE PERCH LIND
KRONPRINSESSEGADE 20
1306 KØBENHAVN K
Cvr. 39306336

Tlf. 30529030
E-mail: lperchlind@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:15 - 18:00
Onsdag 15:30 - 20:30
Torsdag 09:15 - 19:30
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk